Snelle levering

Betalen

Sikkenscenter.nl vindt het belangrijk dat je veilig online producten bij ons kunt kopen. De veiligheid van onze website, betaalprocessen en klantgegevens nemen we zeer serieus. Bij het afrekenen van je bestelling, kom je in een beveiligde internet omgeving (SSL-verbinding). Je transactiegegevens worden versleuteld over intern verstuurd. Je kunt deze SSL-verbinding herkennen aan het ‘groene’ slotje in je browser.

Particulieren en Overige bedrijven (zie Klant worden en zie Inloggen) kunnen op verschillende manieren betalen:

- iDEAL
- Creditcard

Bedrijven die klant zijn bij een Sikkens Center vestiging en bestellen via hun speciale online inlog (zie Klant worden en zie Inloggen) bestellen op rekening.

 

iDEAL

iDEAL is een online betaalmogelijkheid waarmee je vertrouwd, veilig, gemakkelijk en snel kunt afrekenen bij sikkenscenter.nl. Je betaalt binnen je eigen internet betaalomgeving van je bank. Het verschil met overmaken is dat alle gegevens al voor je klaar staan. Je kunt het vergelijken met pinnen in de winkel. Makkelijk en met dezelfde strenge beveiligingseisen van je bank.

Creditcard

Met creditcard betalen is een veilige en snelle manier om producten te bestellen. De kaarten van Mastercard en Visa worden geaccepteerd. Na betaling wordt je bestelling direct verwerkt.