Snelle levering

Klant worden

Het Sikkens Center is een landelijke netwerk van professionele verfgroothandels. De Sikkens Center vestigingen zijn open voor bedrijven. Het is niet mogelijk voor particulieren om aankopen te doen in de vestigingen, deze zijn alleen toegankelijk voor zakelijke klanten. Het is voor particulieren wel mogelijk om online bestellingen te plaatsen en te laten bezorgen. 

Bedrijven die klant willen worden bij een Sikkens Center vestiging

Je kunt je bedrijf bij elk gewenste Sikkens Center inschrijven als zakelijke klant. Je ontvangt dan een uniek klantnummer bij dit Sikkens Center. Om in aanmerking te komen, dien je in het bezit te zijn van een geldig btw-nummer en een Kamer van Koophandel-nummer hebben. 

Je profiteert dan van diverse zakelijke voordelen. Bekijk hier welke Sikkens Center vestiging bij jou in de buurt zit en wat de openingstijden zijn. Bij het inschrijven kun je ook gelijk een speciale online inlog aanvragen om online bestellingen te plaatsen.

Particulieren

Je kunt als particulier online bestellingen plaatsen om te laten bezorgen via PostNL. Je kunt zelf een inlogaccount aanmaken via de grijze tegel “Particulieren en bedrijven” op de Inloggen en Registratie pagina.

Bedrijven die eenmalig of af en toe willen bestellen

Ook dan kun je snel online producten bestellen en laten bezorgen door een inlogaccount aan te maken via de grijze tegel “Particulieren en bedrijven” op de Inloggen en Registratie pagina. Wil je als professional ook profiteren van diverse zakelijke voordelen? Ga dan naar een van de Sikkens Center vestigingen om je in te schrijven.