Snelle levering

Het Sikkens Center, de professionele verfgroothandel

Het Sikkens Center levert een compleet assortiment kwaliteitsproducten voor de schilderklus. Van verven, lakken, vloercoatings, kwasten, schilderstape tot vulmiddelen, reparatiemiddelen en andere schildersbenodigheden. Iedereen kan terecht bij het Sikkens Center. Koop rechtstreeks online bij het Sikkens Center, de professionele groothandel. Voor iedereen is een assortiment beschikbaar voor de dagelijkse verfklus, direct online af te rekenen en snelle bezorging via PostNL op elk gewenst adres met track & trace.

Zakelijke oplossing voor professionals die regelmatig verf nodig hebben

Vakschilders en andere bedrijven die regelmatig professioneel schilderen biedt het Sikkens Center een zakelijke oplossing die er op gericht is om de onderneming te ondersteunen in het vakmanschap.

Het Sikkens Center bestaat uit een landelijke netwerk van verfgrossiers gericht op de professionele schildersbranche. De kracht van pure ondernemers gecombineerd met de kracht van de kwaliteitsmerken biedt allerlei voordelen voor ondernemers. Om van deze voordelen te kunnen profiteren, kun je als ondernemer je registreren bij een van de Sikkens Center grossiers. Je wordt dan klant bij een Sikkens Center vestiging naar keuze en je ontvangt een uniek klantnummer bij deze grossier.

Om in aanmerking te komen, dien je:

  • In het bezit te zijn van een geldig btw-nummer
  • een Kamer van Koophandel-nummer te hebben

Speciale online inlog

Deze grossier kan er dan ook direct voor zorgen dat je een speciale inlog krijgt op sikkenscenter.nl met diverse zakelijke voordelen van online bestellen. Denk aan: online bestellen op rekening en tegen je eigen afgesproken prijzen, en de keuze uit flexibele afhaal- en bezorgservices door heel Nederland.

Zakendoen bij een Sikkens Center vestiging, alle voordelen op een rijtje

Zakelijk bestelgemak
Bestel telefonisch, in de vestiging, per mail, Whatsapp of online
Bestel op rekening
En koop in tegen je eigen afgesproken prijzen
Compleet assortiment
Full service assortiment voor de professionele schilderklus
90+ vestigingen
Diverse afhaal- en bezorgservices door heel Nederland
Advies & Support
Gratis persoonlijke ondersteuning op een breed terrein