Snelle levering

Leveren

Lees hieronder hoe het leveren voor jouw situatie werkt.

Bedrijven die klant zijn bij een Sikkens Center vestiging

Bedrijven die klant zijn bij een Sikkens Center vestiging en bestellen via hun speciale online inlog (zie Klant worden en zie Inloggen) krijgen hun producten uitgeleverd via de vestiging waar de producten online zijn besteld. In de bestelling geef je zelf aan welke bezorg- of afhaalmethode je wenst.

Particulieren & Bedrijven die eenmalig of af en toe willen bestellen

De levering van bestellingen door particulieren en overige bedrijven gaan via PostNL. Deze leveringen worden normaliter als je op werkdagen voor 20.00 uur bestelt de volgende dag bij je bezorgd. Bestel je op zaterdag of zondag voor 20.00 uur, dan worden je producten op maandag geleverd op het aangegeven bezorgadres. Voor orders met een orderwaarde beneden Euro 50,- berekenen we Euro 8,50 verzendkosten. 

Je kunt kiezen om je bestelling te laten bezorgen op het door jou gewenste adres. Het is niet mogelijk om een bestelling op een Postbus-adres te laten afleveren. Let Op: wanneer je meerdere producten bestelt, kan het zijn dat er meerdere pakketten geleverd worden.

Als de bezorging niet gelukt is, zal PostNL het pakket op een PostNL-locatie voor je bewaren. Hierover ontvang je een mail met daarin de aanwijzingen hoe je het snelst het pakket alsnog kunt ontvangen. De PostNL-locatie zal het pakket 7 dagen bewaren en uiteindelijk terugsturen naar de verzender. 

Ben je benieuwd naar de status van je bestelling, vul dan de track&trace code in die je hebt ontvangen.