Voor 10.00 uur besteld, vandaag op locatie

Kleur en inspiratie bij sikkenscenter.nlVind de perfecte kleuren voor elke klant

In het Sikkens Center leveren we niet alleen verf en kleur, maar ook diverse kleurhulpmiddelen bij het toepassen en combineren van kleuren. Keuze uit een groot aantal kleurcollecties en specifieke kleurpaletten voor de gezondheidszorg en het hotel & horecawezen. Ervaar het gemak van de online kleurstalenservice (Sikkens Samples Service). Bestel snel en gemakkelijk Sikkens kleurtesters.

Wil je zelf meer leren over kleuren? Volg dan één van onze cursussen of e-learnings. Architecten en opdrachtgevers kunnen volop inspiratie opdoen met het jaarlijkse trendboek (Colour Futures). Als jouw klant twijfelt over hoe de kleur eruit komt te zien op de muur gebruik dan de Visualizer functie in de Sikkens Expert App om ter plekke gemakkelijk elke kleur op de muren te visualiseren. Of zoekt jouw klant een specifieke kleur, dan is de Sikkens Color Sensor een simpel hulpmiddel om de kleur in enkele seconden te vinden.

Kleuradvies op maat

Kleuradvisering is en blijft maatwerk en kan variëren van groot projectadvies door een gespecialiseerde kleuradviseur tot het gebruik van een kleurenwaaier om tot een passend kleuradvies te komen. Wil je op eenvoudige wijze de klant het eindresultaat laten zien voordat aan het schilderproject is begonnen? Het Sikkens Center biedt de Sikkenskleuradvies service waarbij projectfoto’s zo bewerkt worden dat een goed beeld gegeven wordt van de uiteindelijke uitstraling van het project in de nieuwe kleurstelling. De levensechte kleurvisualisatie biedt hiermee een extra houvast en is gemakkelijk toe te voegen aan de offerte.