Voor 10.00 uur besteld, vandaag op locatie

Uvex Ruimzichtbril Kleurloos Acetaat

Een veiligheidsbril die wordt gebruikt om de ogen te beschermen in verschillende werkomgevingen. Het is gemaakt van kleurloos acetaat, een transparante kunststof. Deze bril biedt een ruim gezichtsveld en wordt gebruikt in situaties waar helder zicht van belang is.

Op voorraad

Productinformatie

De Uvex Ruimzichtbril is een transparante beschermende bril die wordt gebruikt in verschillende werkomgevingen om de ogen te beschermen tegen o.a. schadelijke stoffen, splinters, stofdeeltjes, vloeistoffen. Het is een veiligheidsbril met een ruim gezichtsveld en een goede pasvorm. De bril is lichtgewicht en biedt een zeker mate van flexibiliteit. 

Het kleurloze acetaat zorgt ervoor dat er geen kleurvervorming optreedt, waardoor een duidelijk zicht op de omgeving is.

Het geavanceerde ventilatiesysteem zorgt voor een uitzonderlijk comfort voor de drager en past uitstekend over een correctiebril door de speciale uitsparing voor de veren van de bril.

De hoofdband heeft een verstelbare hoofdband en de lens is makkelijk te vervangen.  De supravision HC-AF coating is antidamp aan de binnenzijde en uiterst antikras aan de buitenzijde en ook bestand tegen chemicaliën. Het "Nano- clean" effect zorgt ervoor dat de lenzen eenvoudig te reinigen zijn en minder gevoelig voor vuil zijn. Lensmarkering: 2C-1.2 W 1B9 KN CE.

Specificaties

Ean code 4031101068008
Bescherming van Oog

Sikkens Center biedt

  • Afhaal- en bezorgservices door heel Nederland, incl. 24h afhaalkluis
  • Bestelgemak via telefoon, e-mail, website en in de winkel
  • Vakmensen voor persoonlijk applicatie- en verftechnischadvies
  • We helpen je graag vooruit met onze kennis en handige tools
  • Sikkens Center Container Service voor langdurige projecten