Voor 10.00 uur besteld, vandaag op locatie

Jansen Lakplamuur

Jansen Lakplamuur

Een traditionele, vertrouwde en uiterst betrouwbare plamuur. De lakplamuur heeft de volgende indrukwekkende eigenschappen: het plamuren van grote vlakken is geen probleem, plamuren zonder te schuren (door het na te trekken met een schoon plamuurmes), het is zelfs mogelijk om met deze lakplamuur tot wel vijf lagen per dag te plamuren (ook nat in nat) en de laagdikte kan max. 500 mu. nat zijn.

Op voorraad

Opties

Productinformatie

Jansen Lakplamuur is een hoogwaardige plamuur voor het opvullen van scheuren, gaatjes en andere onvolkomenheden op houten oppervlakken. Het is geschikt voor zowel binnen- als buitentoepassingen en kan worden gebruikt op kaal hout, gebeitst hout en geverfd hout.

De lakplamuur heeft een snelle droogtijd en biedt een goede hechting en hardheid. Het is overschilderbaar met zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende verven en biedt een gladde en egale afwerking. Jansen Lakplamuur kan worden aangebracht met een plamuurmes.

Kortom, Jansen Lakplamuur is een hoogwaardige plamuur voor het opvullen van scheuren en gaatjes op houten oppervlakken. Het heeft een snelle droogtijd, biedt een goede hechting en hardheid en is overschilderbaar met zowel watergedragen als oplosmiddelhoudende verven. Het biedt een gladde en egale afwerking en kan worden aangebracht met een plamuurmes.

Specificaties

Ondergrond Hout
Binnen - Buiten Binnen, Buiten

Sikkens Center biedt

  • Afhaal- en bezorgservices door heel Nederland, incl. 24h afhaalkluis
  • Bestelgemak via telefoon, e-mail, website en in de winkel
  • Vakmensen voor persoonlijk applicatie- en verftechnischadvies
  • We helpen je graag vooruit met onze kennis en handige tools
  • Sikkens Center Container Service voor langdurige projecten