Voor 10.00 uur besteld, vandaag op locatie

Hercuseal Superior Indoor 110

Hercuseal Superior Indoor 110

Een hoogwaardige acrylaatkit op basis van een acrylaatdispersie. Na het aanbrengen vormt het product een zacht plasto-elastische rubber door verdamping van het water uit de kit.

Niet op voorraad

Productinformatie

Hercuseal Superior Indoor 110 is een hoogwaardige acrylaatkit die wordt geproduceerd op basis van een acrylaatdispersie. Dit betekent dat het product bestaat uit kleine acryldeeltjes die zijn opgelost in water. Nadat het product is aangebracht, begint het water uit de kit te verdampen en vormen de acryldeeltjes een zacht, plasto-elastisch rubber.

Deze kit is specifiek ontworpen voor gebruik binnenshuis en heeft een aantal eigenschappen die het geschikt maken voor verschillende toepassingen. Het heeft bijvoorbeeld een goede hechting op een breed scala aan ondergronden, waaronder beton, baksteen, hout en metaal. Ook heeft het een goede weerstand tegen UV-straling en verkleuring, wat ervoor zorgt dat het product langdurig zijn kleur behoudt.

Hercuseal Superior Indoor 110 is bovendien gemakkelijk te verwerken en heeft een snelle droogtijd, waardoor het geschikt is voor zowel professioneel als doe-het-zelfgebruik. Het kan worden gebruikt voor het afdichten van naden, kieren en scheuren in verschillende materialen, zoals muren, plafonds, ramen, deuren en sanitair.

Specificaties

Binnen - Buiten Binnen
Ondergrond Steenachtig, Hout, Metaal
Inhoud 310 ML

Sikkens Center biedt

  • Afhaal- en bezorgservices door heel Nederland, incl. 24h afhaalkluis
  • Bestelgemak via telefoon, e-mail, website en in de winkel
  • Vakmensen voor persoonlijk applicatie- en verftechnischadvies
  • We helpen je graag vooruit met onze kennis en handige tools
  • Sikkens Center Container Service voor langdurige projecten