Spuitapparatuur en Compressoren

17 product(en) gevonden
Sorteren op:
 • Wagner SF27 Aircoat Spraypack Airless Spraypack Dispersie Basisapparaat SF 27, inclusief manometer, QuickClean, aanzuigsysteem, 15 m hogedrukslang 6 mm geel, Airless spuitpistool AG 08, TradeTip 2 spuittiphouder en TradeTip 2 spuittip 521. De krachtige membraanpompen zijn robuust en tegelijkertijd gemakkelijk om mee te werken. Ze zijn inzetbaar op vele terreinen en materialen. Van lakken en dispersies tot hoogvisceuze materialen en ze zijn geschikt voor zowel binnen- als buitengebruik voor opdrachten van 200 tot 800 m2. De in de wagen geïntegreerde gereedschapsbox heeft het passende gereedschap voor u binnen handbereik. De praktische 230V contactdoos biedt u de mogelijkheid om accessoires aan te sluiten zoals een elektrische verfmixer, een bouwlamp of een radio. De luchtbanden werken schokbrekend en maken een éénvoudig transport over trappen, moeilijke bouwterreinen of etages mogelijk.
  Bekijk product
 • Graco Finishpro • 2 in 1: combineer de voordelen van luchtondersteund airless en airless spuiten in één Top HVLP-toestel voor de beste afwerking tegen dezelfde snelheid als airless, zonder verdunning • “Groene” ingebouwde SmartComp-compressor die alleen werkt als er lucht nodig is: bespaart energie, zorgt voor minder slijtage en geluid • Klaart elke klus, elke dag opnieuw, dankzij het ProConnect-systeem voor snelle pompvervanging
  Bekijk product
 • Graco Jetrol En Pistool De JetRoller, licht en draagbaar, bestaat uit een spuitroller, een spuitverlengstuk en een handroller in één set. Hij past op bestaande airless spuitapparaten en is de ideale tijdbesparende aanwinst voor uw verfarsenaal. De JetRoller combineert het rollen en spuiten in één beweging, wat tijd en werk bespaart bij spuit/rol-projecten. De JetRoller, ideaal voor ruwe of poreuze oppervlakken, minimaliseert overspray en levert een consistente hoogwaardige afwerking.
  Bekijk product
 • Andreas Vouwkarton Standaard Het Wiltec Vouwkarton is geproduceerd uit twee lagen stevig hard karton. Het filter dankt zijn werking aan de richtingsverandering van de afgezogen luchtstroom en zijn gelijmde constructie. Door hun traagheid worden de verfdeeltjes naar buiten geduwd en hechten aan het filtermateriaal.
  Bekijk product
 • Graco Cleanshot Verl. Pistool De producten van Graco meten, regelen, doseren en brengen een breed scala vloeistoffen en viskeuze materialen aan voor commerciële en industriële omgevingen.
  Bekijk product
 • Wagner Pistoolfilter Voorkomt verstoppingen van de spuittip. Alleen hiermee kan een optimaal resultaat worden bereikt. De pistoolfilters van de Airless-spuitpistolen van Wagner zijn van roestvrijstaal en zijn in verschillende mazenwijdte te krijgen, afhankelijk van het toepassingsgebied. De met plasma gelaste naden zorgen ervoor dat ze zeer stabiel zijn bij alle mechanische belastingen.
  Bekijk product
 • Graco Spuit Installatie GX FF De producten van Graco meten, regelen, doseren en brengen een breed scala vloeistoffen en viskeuze materialen aan voor commerciële en industriële omgevingen.
  Bekijk product
 • Finixa Pistool Cc500 Zwart Zonder Nozzle Ergonomische handgreep.
  Minimale overspray, maximale verfoverdracht.
  LVLP technologie: meer dan 74% effectieve verfoverdracht.
  Lichtgewicht geanodiseerde aluminium behuizing, naaldenset in roestvrij staal.
  Geschikt voor watergedragen en solventhoudende lakken.
  Nodige spuitdruk: tussen 1.8 en 2.2 bar. SPG 500, identiek aan SPG 501, maar geleverd zonder nozzle, naald en luchtkap set.
  Bekijk product
 • Graco Classic Pc Hi Boy De 390 CLASSIC PC met borstelmotor is een sterke airlessmachine voor professionals die nog maar net ‘beginnen’. Het is het ideale spuittoestel voor klussen binnenshuis. De beproefde Endurance pomptechnologie waarmee alle CLASSIC-modellen zijn uitgerust, maakt het toestel perfect voor professionals die vaak een breed assortiment aan binnencoatings gebruiken.
  Bekijk product
 • Finixa Stofnaaldenset (Pen+10 Naalden) Een stofnaaldenset bestaat uit een penhouder met 10 stofnaalden verpakt in blister. De naalden zijn voorzien van microscopisch kleine haakjes die het mogelijk maken stofdeeltjes uit de natte lak te verwijderen.
  Bekijk product
 • Graco Easymax • Professionele airless verfspuittoestellen leveren een perfecte afwerking die vergelijkbaar is met een airless verfspuittoestel van Graco met snoer. • Ultieme verplaatsbaarheid – op de werkplek of van de ene werkplek naar de andere. • Binnen enkele seconden klaar om de spuiten – spuit nog meer soorten verf zonder verdunning, door simpelweg de druk aan te passen.
  Bekijk product
 • Graco Spuit Installatie GX 21 De producten van Graco meten, regelen, doseren en brengen een breed scala vloeistoffen en viskeuze materialen aan voor commerciële en industriële omgevingen.
  Bekijk product
  • Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden