Reinigers, verdunningen en Thinners

58 product(en) gevonden
Sorteren op:
 • Bioversol Concentraat Bioversol concentraat is een 100% ecologische verfreiniger, allesreiniger. Bioversol concentraat is zeer geschikt: Voor het reinigen en ontvetten van alle te verven oppervlakken. Nawassen is niet noodzakelijk, waardoor direct gestart kan worden met het schilderwerk. Als super geconcentreerde industriele allesreiniger voor het reinigen van licht tot zwaar vervuilde oppervlakken tot RVS reiniger.
  Bekijk product
 • Bioversol Pompspray Bioversol pompspray is een kant en klaar product en kan direct gebruikt worden voor het reinigen en ontvetten avn alle te verven oppervlakken. Nawassen niet noodzakelijk. Ook te gebruiken voor RVS.
  Bekijk product
 • Meesterhand Kwastenreiniger Meesterhand het premium product voor de professionele schilder
  Bekijk product
 • Pearl Paint Terpentine Reukloos Een kleurloze, heldere en niet-viskeuze vloeistof met een kenmerkende geur die gebruikt wordt als verfverdunner of oplosmiddel van verf, specifiek voor alkyd verven, het verwijderen van verfresten en het schoonmaken van kwasten die gebruikt zijn voor vernis of lak.
  Terpentine is een product dat goed mengt met alle voorkomende verven op basis van een alkydhars.
  Het heeft daarnaast een goed ontvettend vermogen, is pH neutraal en is dus geen zuur, maar wel een vetoplosser en kan daardoor de vetlaag op de huid aantasten.
  Bekijk product
 • Algendoder Concentraat Voor het effectief verwijderen en voorkomen van algen, mos en schimmels. Toepasbaar op ramen, muren, daken, terrassen, tegelpaden, bielzen, vlonders en tuinmeubelen etc.
  Bekijk product
 • Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner Efficiënte reiniger voor buitenhout. Voor het reinigen van houten patio's, hekken, buitendeuren, carports, terrassen enz. Ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil. Kan op alle houttypes gebruikt worden.br
  Bekijk product
 • Pearl Paint Paintsolv Eco-thinner Eco terpentine is uitermate geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische (alkyd) verven zoals grondverf, vernis, menie en synthetische muurverven. Tevens geschikt voor het verwijderen van waslagen op parket. ADR-vrij voor vervoer en opslag.
  Bekijk product
 • Sudwest Schimmelreiniger Sudwest Schimmelreiniger is voor het vlekkeloos reinigen en voorbehandelen van met schimmels aangetaste ondergronden. Door schimmel aangetaste ondergronden die behandeld kunnen worden met de schimmel reiniger zijn o.a. muurverven, tegels, kitvoegen, pleisterwerk en steen. De schimmelreiniger is terug van weg geweest. De Südwest Schimmel-reiniger heeft de volgende indrukwekkende eigenschappen: doodt en verwijdert vlekkeloos schimmels, preventieve bescherming, reinigt en desinfecteert, zeer snel resultaat en overschilderen is meestal niet nodig.
  Bekijk product
 • Universol Doekjes Universol Doekjes zijn kant en klaar voor gebruik. Deze hebben een handige twee in één werking. Één kant van het doekje reinigt/ontvet het oppervlak en met de andere (schone) kant kan het oppervlak vervolgens afgenomen worden.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Ammoniak Ammoniakoplossing is uitstekend geschikt voor het reinigen van ramen, het verwijderen van nicotine aanslag, het verwijderen van oude waslagen; vet lost namelijk goed op in de ammoniakoplossing en vele andere reinigingsdoeleinden.
  Ammoniakoplossing kan ook gebruikt worden voor het schoonmaken van schilderwerk, echter beter is het gebruik van een speciale verfreiniger. De inhoudsmaat is 500 ml.
  Bekijk product
 • Südwest Universeel Verdunner Südwest verdunning V 33 is een Universele Nitro verdunning. Deze verdunning wordt gebruikt voor het verdunnen van o.a. Südwest Allgrund K50 en Südwest Onderwaterverf C03. Raadpleeg voor de juiste verdunning de technische documentatie van het desbetreffende produkt.
  Bekijk product
 • Sikkens Ancillaries LK Een sneldrogende, universele een-componentprimer in spuitbus. Geschikt voor het spuiten van kleine doorgeschuurde plekken.
  Bekijk product
 • Calcimex Calcimex is een reinigingsmiddel welke fosforzuur bevat. Het product is daarom geschikt voor het verwijderen van ondermeer roest en kalkaanslag. Bovendien kan het product worden toegepast voor het etsen van beton voordat men het beton zou willen gaan coaten. Hierdoor wordt een betere hechting verkregen.
  Bekijk product
 • Bleko Siccatief Siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten (synthetische verven op basis van lijnolie/alkydhars).
  Bekijk product
 • De Parel Stickerverwijderaar Na het er af trekken van een sticker blijft er dikwijls een lijmlaagje achter.
  Met een stickerverwijderaar kan deze lijmlaag worden verwijderd door met een doekje gedrenkt in stickerverwijderaar de plek te behandelen.
  Verwijdert ondermeer stickerlijm, tapelijm, rubberlijm, plakband, spuitsneeuw enz.
  Uitstekend te gebruiken op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. De inhoudsmaat is 250 ml.
  Bekijk product
 • Universol Pompspray Universol Pompspray is kant en klaar voor gebruik. Dit is een universele ontvetter en reiniger voor verschillende ondergronden. Deze pompspray is na te vullen met concentraat plus water.
  Bekijk product
 • Chemtec R.A.P.P Afbijt Voor het snel en efficient verwijderen van vrijwel alle verfsoorten, inclusief 2K epoxy en polyurethaan verven. Toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Bij kunststof eerst een test zetten.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Brandspiritus P & P Brandspiritus, veelal spiritus genoemd, is een mengsel van alcohol, water en diverse toevoegingen.
  Het wordt gebruikt als schoonmaakmiddel en als brandstof. Brandspiritus bestaat grotendeels uit ethanol waaraan een giftige stof is toegevoegd om de alcohol te denatureren.
  Daarnaast bevat het een blauwe kleurstof en een geurstof om de zo behandelde alcohol goed herkenbaar te maken.
  In huishoudens wordt spiritus vaak gebruikt in fonduestellen en bij het ramen lappen.
  Verder is het zeer geschikt voor het reinigen van diverse harde oppervlaktes zoals ramen, autoruiten, spiegels, tegels, marmer, micaruitjes en chroomwerk.
  Vet, vuil en aanslag verwijderen met een doek die nat gemaakt is in de brandspiritus. Nawrijven met een zachte doek.
  Tevens kan dit product gebruikt worden als insectenverdelger. 100ml Brandspiritus en 200ml zachte zeep oplossen in 10L water en met een plantenspuit opbrengen.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Wasbenzine P & P Wasbenzine is een oplosmiddel voor het ontvetten en schoonmaken van vet en vlekken.
  Toegepast als verdunningsmiddel in alkyd verf, indien deze verspoten gaat worden, maakt het dat de verf sneller droogt.
  Voor het schoonmaken van binnenbanden (bijvoorbeeld fiets) alvorens solutie aan te brengen.
  Wordt ook gebruikt als aanstekerbenzine en in sommige soorten benzinebranders. De inhoudsmaat is 500 ml.
  Bekijk product
  • Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden