Reinigers, verdunningen en Thinners

63 product(en) gevonden
 • Viamond 7040 Kl Viamond 7040 KL is een geconcentreerd alkalisch reinigingsmiddel. Het product is bijzonder geschikt voor o.a. het verwijderen van oliën en vetten alsmede atmosferische verontreinigingen en als voorbehandeling i.v.m. schilderwerkzaamheden.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Terpentine Reukloos Een kleurloze, heldere en niet-viskeuze vloeistof met een kenmerkende geur die gebruikt wordt als verfverdunner of oplosmiddel van verf, specifiek voor alkyd verven, het verwijderen van verfresten en het schoonmaken van kwasten die gebruikt zijn voor vernis of lak.
  Terpentine is een product dat goed mengt met alle voorkomende verven op basis van een alkydhars.
  Het heeft daarnaast een goed ontvettend vermogen, is pH neutraal en is dus geen zuur, maar wel een vetoplosser en kan daardoor de vetlaag op de huid aantasten.
  Bekijk product
 • Bendolit Autopoetsmiddel Bendolit is een poetsproduct met vele toepassingsmogelijkheden in vele branches, zoals auto, boot, caravan, motor en in de huishouding.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Wasbenzine P & P Wasbenzine is een oplosmiddel voor het ontvetten en schoonmaken van vet en vlekken.
  Toegepast als verdunningsmiddel in alkyd verf, indien deze verspoten gaat worden, maakt het dat de verf sneller droogt.
  Voor het schoonmaken van binnenbanden (bijvoorbeeld fiets) alvorens solutie aan te brengen.
  Wordt ook gebruikt als aanstekerbenzine en in sommige soorten benzinebranders. De inhoudsmaat is 500 ml.
  Bekijk product
 • Chemtec R.A.P.P Afbijt Voor het snel en efficient verwijderen van vrijwel alle verfsoorten, inclusief 2K epoxy en polyurethaan verven. Toepasbaar op vrijwel alle ondergronden. Bij kunststof eerst een test zetten.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Zoutzuur Zoutzuur is de benaming van een waterige oplossing van het gas waterstofchloride.
  Het is een sterk anorganisch zuur dat corrosief is.
  In tegenstelling tot salpeterzuur of zwavelzuur is het geen sterke oxidator.
  De Parel Zoutzuur wordt veelvuldig toegepast in allerhande omstandigheden. In het laboratorium wordt het gebruikt om de pH-waarde van een oplossing aan te passen.
  Meer praktische toepassingen zijn het looien van leer, het zuiveren van staal, het etsen van printplaten en als zuurregelaar (E507) in de voedingsindustrie.
  In zeer kleine hoeveelheden wordt het in het zwemwater in zwembaden gemengd.
  Bekijk product
 • Bioversol Concentraat Bioversol concentraat is een 100% ecologische verfreiniger, allesreiniger. Bioversol concentraat is zeer geschikt: Voor het reinigen en ontvetten van alle te verven oppervlakken. Nawassen is niet noodzakelijk, waardoor direct gestart kan worden met het schilderwerk. Als super geconcentreerde industriele allesreiniger voor het reinigen van licht tot zwaar vervuilde oppervlakken tot RVS reiniger.
  Bekijk product
 • Bleko Gekookte lijnolie Gekookte Lijnolie ontstaat door rauwe lijnolie tot 200 graden Celsius te verhitten waardoor de moleculen in de olie 'vernetten' waardoor een sterkere en elastischer film ontstaat. Gekookte Lijnolie is zeer geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals schuttingen, ladders, hanenbalken en deuren. Ook te gebruiken voor metalen, beton vloeren en plavuizen.
  Bekijk product
 • Calcimex Calcimex is een reinigingsmiddel welke fosforzuur bevat. Het product is daarom geschikt voor het verwijderen van ondermeer roest en kalkaanslag. Bovendien kan het product worden toegepast voor het etsen van beton voordat men het beton zou willen gaan coaten. Hierdoor wordt een betere hechting verkregen.
  Bekijk product
 • Behangbikker Voor het snel verwijderen van behang, maar ook posters en aanplakbijetten. Geschikt voor alle ondergronden.
  Bekijk product
 • Bleko Speciaal Reukloze Terpentine Terpentine Speciale is aromaat vrij en reukloos. Hierdoor is Terpentine Speciale een stuk vriendelijker voor mens en milieu.
  Terpentine Speciale is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische lakken en olieverven. Ook kunt u met Terpentine Speciale metalen ontvetten.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Thinner Een cellulose thinner speciaal ontwikkeld voor het verdunnen van cellulose lakken. Tevens heeft deze thinner een uitstekende ontvettende en reinigende werking, hetgeen het schoonmaken van verfgereedschappen en spuitpistolen vergemakkelijkt.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Aceton Effectief oplosmiddel voor cellulose acetaat (nagellak), het verwijderen van vernis, vetvlekken en een aantal verf- en lijmsoorten.
  Aceton (ook bekend onder de namen dimethylketon, DMK en propanon) is een kleurloze vloeistof die veel als oplosmiddel wordt gebruikt (o.a. nagellakremover).
  Aceton is een vluchtige en brandbare vloeistof en heeft een herkenbare geur.
  Geschikt voor het met spoed verwijderen van kleine vlekjes van bijvoorbeeld tampenada, pesto of kaarsvlekken op het tapijt. De inhoudsmaat 1 liter.
  Bekijk product
 • De Parel Ontweringswater "De Parel Ontweringswater is geschikt voor het verwijderen van verweerde plekken op alle houtsoorten om zo het hout zijn oorspronkelijke kleur terug te geven.
  Oude vernis-, beits-, of verflagen dienen vooraf verwijdert te worden en bij gebruik van afbijtmiddelen het hout goed nawassen.
  Ontweringswater dient wel op het gehele oppervlak te worden aangebracht om een egale kleur te verkrijgen. De inhoudsmaat is 500 ml."
  Bekijk product
 • Pearl Paint Rauwe Lijnolie Lijnolie wordt gewonnen uit zaden van de vlasplant. Rauwe lijnolie heeft een groot impregnerend vermogen, is goed waterbestendig en wordt daarom al eeuwen toegepast als conserveringsmiddel voor hout en allerlei soorten metaal. Het product kent een bijzonder lange droogtijd. Deze kan verkort worden door de toevoeging van een siccatief.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Paintsolv Eco-thinner Eco terpentine is uitermate geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische (alkyd) verven zoals grondverf, vernis, menie en synthetische muurverven. Tevens geschikt voor het verwijderen van waslagen op parket. ADR-vrij voor vervoer en opslag.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Behangafweek P & P Behangafweekmiddel is gedefinieerd als een niet gevaarlijk mengsel.
  Het is vloeibaar en kleurloos en heeft een kenmerkende geur.
  Dit product is geconcentreerd en dient bij gebruik verdund te worden met water.
  Voor een sneller en optimaler resultaat kan vooraf gebruik worden gemaakt van een zogenaamd “spijkerrolletje” , hierdoor wordt de ondergrond doorgeprikt met kleine gaatjes. Op deze manier komt de behangafweek door de gaatjes ook achter het behang en kan zo de lijm week maken.
  Voeg de halve inhoud (500 ml) toe aan een emmer gevuld met 10 liter water, goed doorroeren en klaar voor gebruik bij het verwijderen van licht behang.
  Voor zwaar behang de flacon aan 7 liter toevoegen, goed doorroeren en klaar voor gebruik bij het verwijderen van zwaar behang.
  Let er op dat vloeren, deuren en kozijnen en andere vochtgevoelige oppervlakken, vooraf afgedekt worden.
  Bekijk product
 • Universol Pompspray Universol Pompspray is kant en klaar voor gebruik. Dit is een universele ontvetter en reiniger voor verschillende ondergronden. Deze pompspray is na te vullen met concentraat plus water.
  Bekijk product
 • Meesterhand Kwastenreiniger Meesterhand het premium product voor de professionele schilder
  Bekijk product
 • Pearl Paint Kwastenreiniger P & P Kwastenreiniger heeft een uitstekend oplossend vermogen, diep reinigende werking en eenvoudig te gebruiken, is geschikt voor het schoonmaken van kwasten, penselen, verfrollers en gereedschappen.
  De opgeloste verfresten kunnen gewoon met water uit de kwast worden gespoeld.
  Goed gereinigde kwasten en penselen kunt u het beste bewaren in een glazen pot met lijnolie, lijnolie houdt de haren zacht en soepel en dampt niet uit.
  Niet geschikt voor acrylverven.
  Ook geschikt als koudreiniger van motorblokken. De inhoudsmaat 500 ml.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Ammoniak Ammoniakoplossing is uitstekend geschikt voor het reinigen van ramen, het verwijderen van nicotine aanslag, het verwijderen van oude waslagen; vet lost namelijk goed op in de ammoniakoplossing en vele andere reinigingsdoeleinden.
  Ammoniakoplossing kan ook gebruikt worden voor het schoonmaken van schilderwerk, echter beter is het gebruik van een speciale verfreiniger. De inhoudsmaat is 500 ml.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Caustic ontstopper vast Natriumhydroxide (ook wel caustische of bijtende soda genoemd) is sterk hygroscopisch.
  P & P Caustic Soda is zeer goed oplosbaar in water, tijdens het oplossen komt een grote hoeveelheid warmte vrij. De uiteindelijke oplossing wordt ook wel aangeduid als natronloog.
  Caustic soda wordt door de consument in de regel gebruikt als ontstopper voor verstopte afvoeren zoals gootstenen en douche afvoeren.
  Omdat het product zeer etsend is, wordt aangeraden hierbij een veiligheidsbril te dragen en afstand te bewaren omdat het mogelijk is dat de vloeistof gaat borrelen.
  De werking berust op hydrolyse waardoor bijvoorbeeld haren snel oplossen en verzeping van de vetten in het aangekoekte vuil plaatsvindt.
  Hierdoor en door de ontwikkelde warmte worden deze zacht tot vloeibaar oplosbaar en kunnen worden doorgespoeld.
  Let er op dat Caustic Soda niet voor alle afvoeren geschikt is, het kan aluminium, lichte metalen, niet hittebestendige kunststof, zink en glas aantasten, cq vervormen. Gebruik in die gevallen vloeibare ontstopper. De Inhoudsmaat is 500 gram.
  Bekijk product
 • Bleko Terpentine Incl. Kan Thinner is geschikt als verdunningsmiddel voor celluloselakken. Tevens kunt u uw kwasten en verfspuiten met Thinner reinigen.
  Bekijk product
 • Bleko Mek Methylethylketon (MEK) is een uitstekend oplosmiddel voor neopreenlijmen, hulpmiddel bij de verwerking van polyesters en geschiukt als schoonmakmiddel van matrijzen in de rubber- en kunststofindustrie. Product is uitsluitend bedoeld voor professioneel gebruik.
  Bekijk product
 • Valma Commandant Cleaner NR4 Laat verweerde lakken weer stralen. Zeer fijn polijstmiddel, dus ook geschikt voor het ontroesten van verchroomde delen.
  Bekijk product
 • Rubio Monocoat Exterior Wood Cleaner Efficiënte reiniger voor buitenhout. Voor het reinigen van houten patio's, hekken, buitendeuren, carports, terrassen enz. Ontgrijst en verwijdert groene aanslag en vuil. Kan op alle houttypes gebruikt worden.br
  Bekijk product
 • Südwest Universeel Verdunner Südwest verdunning V 33 is een Universele Nitro verdunning. Deze verdunning wordt gebruikt voor het verdunnen van o.a. Südwest Allgrund K50 en Südwest Onderwaterverf C03. Raadpleeg voor de juiste verdunning de technische documentatie van het desbetreffende produkt.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Terpentine Een kleurloze, heldere en niet-viskeuze vloeistof met een kenmerkende geur die gebruikt wordt als verfverdunner of oplosmiddel van verf, specifiek voor alkyd verven, het verwijderen van verfresten en het schoonmaken van kwasten die gebruikt zijn voor vernis of lak.
  Terpentine is een product dat goed mengt met alle voorkomende verven op basis van een alkydhars.
  Het heeft daarnaast een goed ontvettend vermogen, is pH neutraal en is dus geen zuur, maar wel een vetoplosser en kan daardoor de vetlaag op de huid aantasten.
  Bekijk product
 • 3M Polijstpasta Extra Fine Plus Geschikt voor conventionele en kradbestendige lakken. Geschikt voor het verwijderen van poetswaas.
  Bekijk product
 • Universol Verfreiniger Een zeer sterk geconcentreerde, alkalische ontvetter op basis van oppervlakte-actieve stoffen en reinigingsversterkers. Universol is zeer geschikt voor het ontvetten en antistatisch maken van ondergronden voor schilderwerk. Door de goede eigenschappen van dit product hoeft men de ondergrond niet meer na te wassen, waardoor direct met schilderwerk begonnen kan worden.
  Bekijk product
 • Algendoder Concentraat Voor het effectief verwijderen en voorkomen van algen, mos en schimmels. Toepasbaar op ramen, muren, daken, terrassen, tegelpaden, bielzen, vlonders en tuinmeubelen etc.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Brandspiritus P & P Brandspiritus, veelal spiritus genoemd, is een mengsel van alcohol, water en diverse toevoegingen.
  Het wordt gebruikt als schoonmaakmiddel en als brandstof. Brandspiritus bestaat grotendeels uit ethanol waaraan een giftige stof is toegevoegd om de alcohol te denatureren.
  Daarnaast bevat het een blauwe kleurstof en een geurstof om de zo behandelde alcohol goed herkenbaar te maken.
  In huishoudens wordt spiritus vaak gebruikt in fonduestellen en bij het ramen lappen.
  Verder is het zeer geschikt voor het reinigen van diverse harde oppervlaktes zoals ramen, autoruiten, spiegels, tegels, marmer, micaruitjes en chroomwerk.
  Vet, vuil en aanslag verwijderen met een doek die nat gemaakt is in de brandspiritus. Nawrijven met een zachte doek.
  Tevens kan dit product gebruikt worden als insectenverdelger. 100ml Brandspiritus en 200ml zachte zeep oplossen in 10L water en met een plantenspuit opbrengen.
  Bekijk product
 • Bleko Brandspiritus Brandspiritus is geschikt voor het reinigen van ruiten, spiegels, tegels en dergelijke. Tevens kunt u brandspiritus gebruiken als brandstof voor fonduestellen.
  Bekijk product
 • Sudwest Schimmelreiniger Sudwest Schimmelreiniger is voor het vlekkeloos reinigen en voorbehandelen van met schimmels aangetaste ondergronden. Door schimmel aangetaste ondergronden die behandeld kunnen worden met de schimmel reiniger zijn o.a. muurverven, tegels, kitvoegen, pleisterwerk en steen. De schimmelreiniger is terug van weg geweest. De Südwest Schimmel-reiniger heeft de volgende indrukwekkende eigenschappen: doodt en verwijdert vlekkeloos schimmels, preventieve bescherming, reinigt en desinfecteert, zeer snel resultaat en overschilderen is meestal niet nodig.
  Bekijk product
 • Endstra Allway Muur+Vloerreiniger Wps + 1 Mes Voor het verwijderen van wandbekleding en het reinigen van vloeren, glas en tegels. Lengte steel 30 cm en mes breedte 10 cm.
  Bekijk product
 • Bleko Rauwe Lijnolie Lijnolie wordt gewonnen uit zaden van de vlasplant. Rauwe lijnolie heeft een groot impregnerend vermogen, is goed waterbestendig en wordt daarom al eeuwen toegepast als conserveringsmiddel voor hout en allerlei soorten metaal. Het product kent een bijzonder lange droogtijd. Deze kan verkort worden door de toevoeging van een siccatief.
  Bekijk product
 • Bleko Gedemineraliseerd Water Gedemineraliseerd water ( Demi-water )  is chemisch zuiver water.
  Bekijk product
 • PGZ Glasreiniger Voor het grondig en veilig verwijderen van verfspatten op glas.
  Bekijk product
 • Vista Lakweg Totaalreiniger Vista Lakweg Totaalreiniger reinigt poriën diep van de met het Vista Lakwèg afbijtmiddel behandelde houtoppervlakken. Daarnaast verwijdert de Lakweg reiniger de laatste verfresten en neutraliseert de reiniger het achtergebleven afbijtmiddel. Tevens blijft de oorspronkelijke houtstructuur behouden. Na 15 minuten inwerktijd nawassen met schoon water. Met de reiniger dient het behandelde oppervlak gereinigd te worden om de resten in de poriën te neutraliseren en te verwijderen.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Spoelthinner inclusief Kan Spoelthinner heeft een uitstekend oplossend en ontvettend vermogen en is daardoor geschikt voor het spoelen van verfleidingen (slangen) en verfspuiten, het reinigen en ontvetten van gereedschappen.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Gekookte lijnolie Gekookte Lijnolie ontstaat door rauwe lijnolie tot 200 graden Celsius te verhitten waardoor de moleculen in de olie 'vernetten' waardoor een sterkere en elastischer film ontstaat. Gekookte Lijnolie is zeer geschikt voor het behandelen van houten voorwerpen zoals schuttingen, ladders, hanenbalken en deuren. Ook te gebruiken voor metalen, beton vloeren en plavuizen.
  Bekijk product
 • Bleko Wasbenzine Wasbenzine is geschikt als verdunningsmiddel voor synthetische verven. Daarnaast kunt u uw kwasten met Wasbenzine reinigen en vetvlekken verwijderen.
  Bekijk product
 • Bioversol Pompspray Bioversol pompspray is een kant en klaar product en kan direct gebruikt worden voor het reinigen en ontvetten avn alle te verven oppervlakken. Nawassen niet noodzakelijk. Ook te gebruiken voor RVS.
  Bekijk product
 • Universol Doekjes Universol Doekjes zijn kant en klaar voor gebruik. Deze hebben een handige twee in één werking. Één kant van het doekje reinigt/ontvet het oppervlak en met de andere (schone) kant kan het oppervlak vervolgens afgenomen worden.
  Bekijk product
 • Pearl Paint Gedemineraliseerd water Gedemineraliseerd water, ook wel gedistilleerd water, demi water, accuwater genoemd, is water waaruit alle zouten die doorgaans in leidingwater in vrij kleine hoeveelheden aanwezig zijn, verwijderd zijn.
  Voor gebruik in een chemisch of biologisch laboratorium is gedemineraliseerd water geschikt.
  Uitstekend toe te passen voor glasbewassing, accu’s, luchtbevochtigers, stoomstrijkijzers en vele andere toepassingen.
  Bekijk product
 • St Marc Express Vloeibaar St. Marc Express, een vloeibare allesreiniger die het hele huis ontvet en het een mooie glans geeft. St. Marc verspreidt een aangename, lichte dennengeur, bevat geen ammoniak, bijt niet bij contact met de huid, laten geen strepen achter en is biologisch volledig afbreekbaar.
  Bekijk product
 • Bleko Thinner Een cellulose thinner speciaal ontwikkeld voor het verdunnen van cellulose lakken. Tevens heeft deze thinner een uitstekende ontvettende en reinigende werking, hetgeen het schoonmaken van verfgereedschappen en spuitpistolen vergemakkelijkt.
  Bekijk product
 • Sikkens Ancillaries LK Een sneldrogende, universele een-componentprimer in spuitbus. Geschikt voor het spuiten van kleine doorgeschuurde plekken.
  Bekijk product
 • De Parel Stickerverwijderaar Na het er af trekken van een sticker blijft er dikwijls een lijmlaagje achter.
  Met een stickerverwijderaar kan deze lijmlaag worden verwijderd door met een doekje gedrenkt in stickerverwijderaar de plek te behandelen.
  Verwijdert ondermeer stickerlijm, tapelijm, rubberlijm, plakband, spuitsneeuw enz.
  Uitstekend te gebruiken op verfwerk, glas, steen, linoleum, tapijt en textiel. De inhoudsmaat is 250 ml.
  Bekijk product
 • Sikkens Thinner Kwast- en rolverdunning voor Redox AC Multi Primer.
  Bekijk product
 • Bleko Siccatief Siccatief is een toevoeging aan bijvoorbeeld olieverf om de droogtijd te verkorten (synthetische verven op basis van lijnolie/alkydhars).
  Bekijk product
  • Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden