Jachtlakken

63 product(en) gevonden
 • Epoxy GP Coating B component Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Interseal 670 Component A+B International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Owatrol Olie Mulitfunctionele roestvertrager, langdurig bescherming. Gebruikt de roest als pigment voor het verkrijgen van een hechte, flexibele beschermlaag.brbr
  Bekijk product
 • Awlgrip Interprime International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming
  Bekijk product
 • Interior Primer Interior Primer 860 is een high build, multipurpose epoxy primer met een lager oplosmiddelgehalte. Speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. De verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid, evenals de lage geurbelasting versnellen het applicatieproces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden. Interior Primer 860 biedt een uitstekende corosiewerende bescherming en heeft een Surface Spread of Flame Certificaat.
  Bekijk product
 • Saba Primer Wood SABA Primer is een 1-componentige primer voor het voorbehandelen van niet poreuze ondergronden.
  Bekijk product
 • International Epoxy Finishing Filler Component B Epoxy Finishing Filler is een twee-componenten, krimpvrije, afwerkplamuur op basis van epoxyharsen. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar. Kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden.
  Bekijk product
 • Clear Wood Sealer Fast Dry Een eerste klas, sneldrogende, transparante, twee-componenten, polyurethaan primer. Door zijn sneldrogende eigenschap, is het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen. Clear Wood Sealer Fast Dry is geschikt voor gebruik op oppervlakken boven de waterlijn, voor zowel interieur als exterieur, waar het een bijzonder slag-, krasvast en weersbestendig primeroppervlak geeft, klaar om te overschilderen.
  Bekijk product
 • Sabatack 750 XL Sabatack 750 is een constructie- en afdichtingskit, 1-componentig, elastisch, (lucht) vochtuithardend op basis van MS-Polymeer. De belangrijkste toepassing is het eenvoudig verlijmen met hoge eindsterkte. Ook geschikt voor het afdichten van naden, overlappingen en voegen. Sabatack 750 is middel viskeus met een hoge modules.
  Bekijk product
 • Interlac 789 International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Intertuf 16 Intertuf 16 is speciaal vervaardigd voor economische bescherming van staal. Het is een harde niet craqueleerende verf, licht zuur en alkali?nbestendig, biedt bescherming tegen roest en geeft een mooie eindlaag.
  Bekijk product
 • Interprime 820 Component B High performance twee-componenten epoxy primer bevat inerte pigmenten en ex-tenders. Interprime 820 is geschikt voor gebruik op staal en aluminium boven en onder de waterlijn. Zorgt voor excellente corrosiebescherming en is goed schuurbaar.
  Bekijk product
 • Interprotect Component A High performance epoxy primer. Snel drogende en gemakkelijk te verwerken epoxy primer voor high performance bescherming op alle stabiele oppervlakken. Het heeft excellente anti-corrosieve eigenschappen en krasbestendigheid. Droogt chemisch tot een harde, beschermende laag, die geschikt is voor boven- en onder de waterlijn.
  Bekijk product
 • Interprime 450 Epoxy coating met uitstekende anticorrosieve eigenschappen en langdurige anticorrosieve bescherming. Kan direct aangebracht worden op een geschikte primer voor staal en aluminium, mits deze voldoende is voorbehandeld. Geschikt voor gebruik met gecontroleerde kathodische bescherming.
  Bekijk product
 • Interlac 665 International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Sabatack 780 Sabatack 780 is een standvaste constructie- en afdichtingskit, 1-componentig, elastisch, (lucht) vochtûuithardend op basis van MS-polymeer. De belangrijkste toepassing is het verlijmen met hoge aanvangshechting (standvast) en hoge eindsterkte. Ook geschikt voor het afdichten van naden, overlappingen en voegen. Sabatack 780 is hoog viskeus met een hoge modulus.
  Bekijk product
 • Owatrol C.I.P Roestvertragende primer , overschilderbaar met nagenoeg alle (verf)systemen:epoxy, chloorrrubber, autolakken.Ideaal voor moeilijke omstandigheden (bijv. Condensrijke omgevingen, in tropische en zeeklimaten
  Bekijk product
 • International Thinner GTA Voor het reinigen van apparatuur en het verdunnen van een grote reeks epoxy producten.
  Bekijk product
 • Jotun Benarolie Glans BENAR is een transparante afwerking voor (tropisch) hardhout binnen en buiten
  gebaseerd op een 'long-oil' alkyd die het uiterlijk heeft van een blanke lak.
  BENAR kan onder andere toegepast worden op ramen, kozijnen, deuren,
  gevelbeschietingen, hardhouten tuinmeubelen, wanden en plafonds. BENAR is
  ook uiterst geschikt voor toepassing op schepen boven de waterlijn. BENAR is
  geschikt voor alle (tropische) hardhoutsoorten.
  Bekijk product
 • Interspeed 6200 International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Saba Primer 9002 SABA Primer is een 1-componentige primer voor het voorbehandelen van niet poreuze ondergronden.
  Bekijk product
 • International Epoxy Finishing Filler Component A Epoxy Finishing Filler is een twee-componenten, krimpvrije, afwerkplamuur op basis van epoxyharsen. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar. Kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden.
  Bekijk product
 • Interior finish 750 Interior Finish 750 geeft een hoge glansgraad en hoge dekkracht. Speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Deze sterke en duurzame lak biedt een uitstekende chemische bestendigheid en is eenvoudig te reinigen. Dit product heeft, indien gebruikt in combinatie met Interior Primer 860, een Surface Spread of Flame certifikaat. De verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid versnellen het applicatieproces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden.
  Bekijk product
 • Interthane 3230 Component A International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Interthane 990 Een twee-componenten acrylaat polyurethaan aflak met uitstekende duurzaamheiden en overschilderbaarheid op lange termijn.
  Bekijk product
 • Owatrol D2 Olie Hoogglans afwerking op oliebasis voor binnen en buitenshuis. Hoogglans afwerking, voor applicatie na gebruik van Deks Olie D1.
  Bekijk product
 • International Epoxy Gp Coating White Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Sabadeck Worst Sabadeck is een verlijmende kit, 1-componentig, elastisch, (lucht) vocht-uithardend op basis van MS-Polymeer voor het verlijmen van houten of PVC scheepsdekken.
  Bekijk product
 • Saba Primer 9102 SABA Primer is een 1-componentige primer voor het voorbehandelen van niet poreuze ondergronden.
  Bekijk product
 • Interprime 820 Component A High performance twee-componenten epoxy primer bevat inerte pigmenten en ex-tenders. Interprime 820 is geschikt voor gebruik op staal en aluminium boven en onder de waterlijn. Zorgt voor excellente corrosiebescherming en is goed schuurbaar.
  Bekijk product
 • Interfill 830 Plamuur Component B Standaard Interfill 830 Fast Cure is de beste keuze voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale twee-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in een arbeidsgang, in een laagdikte aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Interfill 830 heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast. Verder is het goed schuurbaar en waterbestendig.
  Bekijk product
 • International Epoxy Antifouling Tiecoat Een tweecomponenten teervrije epoxy hechtprimer. Te gebruiken als hechtprimer tussen de anticorrosieve primer en de antifouling. Zorgt voor een maximale hechting van het systeem en een optimale performance. Geschikt voor nieuwbouw, onderhoud en reparatie en is tot 5 dagen overschilderbaar.
  Bekijk product
 • International Thinner Dit product is een mix van organische oplosmiddelen. Het is speciaal ontworpen als verdunning en/of apparatuurreiniger van Midcoat Flat, Midcoat Flat HS, UC Gloss en UC Gloss HS.
  Bekijk product
 • Owatrol Floetrol Voorkomt strepen en verbetert de vloeiing van acrylverven.voor binnen en buiten. Zorgt voor een langere 'open tijd'. Vergemakkelijkt het verwerken van de verf in moeilijke omstandigheden (warm, winderig, zonnig)
  Bekijk product
 • Epoxy GP Coating A component Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Interseal 670HS International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Epoxy GP Coating Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Interprotect Component B High performance epoxy primer. Snel drogende en gemakkelijk te verwerken epoxy primer voor high performance bescherming op alle stabiele oppervlakken. Het heeft excellente anti-corrosieve eigenschappen en krasbestendigheid. Droogt chemisch tot een harde, beschermende laag, die geschikt is voor boven- en onder de waterlijn.
  Bekijk product
 • Super Cleaner Super Cleaner is een krachtige geconcentreerde reiniger. Verwijderd was, olie en vervuilingen zeer effectief. Geschikt voor hand en hogedruk reiniging. Ontvet en reinigt, brengt geen schade aan gelcoat of verfwerk toe. Altijd gebruiken voor het in de was zetten.
  Bekijk product
 • Interline 925 Een twee-componenten heavy duty epoxy tank coating.
  Bekijk product
 • Owatrol D1 Olie Mulitfunctionele roestvertrager, langdurig bescherming. Gebruikt de roest als pigment voor het verkrijgen van een hechte, flexibele beschermlaag.brbr
  Bekijk product
 • Interfill 830 Plamuur Component A Interfill 830 Fast Cure is de beste keuze voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale twee-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in een arbeidsgang, in een laagdikte aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Interfill 830 heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast. Verder is het goed schuurbaar en waterbestendig.
  Bekijk product
  • Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden