Jachtlakken

58 product(en) gevonden
Sorteren op:
 • Interior finish 750 Interior Finish 750 geeft een hoge glansgraad en hoge dekkracht. Speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Deze sterke en duurzame lak biedt een uitstekende chemische bestendigheid en is eenvoudig te reinigen. Dit product heeft, indien gebruikt in combinatie met Interior Primer 860, een Surface Spread of Flame certifikaat. De verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid versnellen het applicatieproces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden.
  Bekijk product
 • Epoxy GP Coating B component Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Epoxy GP Coating A component Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • International Epoxy Finishing Filler Component B Epoxy Finishing Filler is een twee-componenten, krimpvrije, afwerkplamuur op basis van epoxyharsen. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar. Kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden.
  Bekijk product
 • International Epoxy Finishing Filler Component A Epoxy Finishing Filler is een twee-componenten, krimpvrije, afwerkplamuur op basis van epoxyharsen. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar. Kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden.
  Bekijk product
 • Interprotect Component A High performance epoxy primer. Snel drogende en gemakkelijk te verwerken epoxy primer voor high performance bescherming op alle stabiele oppervlakken. Het heeft excellente anti-corrosieve eigenschappen en krasbestendigheid. Droogt chemisch tot een harde, beschermende laag, die geschikt is voor boven- en onder de waterlijn.
  Bekijk product
 • Interprime 820 Component A High performance twee-componenten epoxy primer bevat inerte pigmenten en ex-tenders. Interprime 820 is geschikt voor gebruik op staal en aluminium boven en onder de waterlijn. Zorgt voor excellente corrosiebescherming en is goed schuurbaar.
  Bekijk product
 • Interprime 820 Component B High performance twee-componenten epoxy primer bevat inerte pigmenten en ex-tenders. Interprime 820 is geschikt voor gebruik op staal en aluminium boven en onder de waterlijn. Zorgt voor excellente corrosiebescherming en is goed schuurbaar.
  Bekijk product
 • International Epoxy Gp Coating White Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Interfill 830 Plamuur Component B Standaard Interfill 830 Fast Cure is de beste keuze voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale twee-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in een arbeidsgang, in een laagdikte aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Interfill 830 heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast. Verder is het goed schuurbaar en waterbestendig.
  Bekijk product
 • Interfill 830 Plamuur Component A Interfill 830 Fast Cure is de beste keuze voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale twee-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in een arbeidsgang, in een laagdikte aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Interfill 830 heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast. Verder is het goed schuurbaar en waterbestendig.
  Bekijk product
 • Interlac 665 International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Interseal 670 Component A+B International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Interlac 789 International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Clear Wood Sealer Fast Dry Een eerste klas, sneldrogende, transparante, twee-componenten, polyurethaan primer. Door zijn sneldrogende eigenschap, is het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen. Clear Wood Sealer Fast Dry is geschikt voor gebruik op oppervlakken boven de waterlijn, voor zowel interieur als exterieur, waar het een bijzonder slag-, krasvast en weersbestendig primeroppervlak geeft, klaar om te overschilderen.
  Bekijk product
 • Epoxy GP Coating Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Super Cleaner Super Cleaner is een krachtige geconcentreerde reiniger. Verwijderd was, olie en vervuilingen zeer effectief. Geschikt voor hand en hogedruk reiniging. Ontvet en reinigt, brengt geen schade aan gelcoat of verfwerk toe. Altijd gebruiken voor het in de was zetten.
  Bekijk product
 • Interthane 990 Een twee-componenten acrylaat polyurethaan aflak met uitstekende duurzaamheiden en overschilderbaarheid op lange termijn.
  Bekijk product
  • Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden