Jachtlakken

58 product(en) gevonden
Sorteren op:
 • Awlgrip Interprime International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming
  Bekijk product
 • Clear Wood Sealer Fast Dry Een eerste klas, sneldrogende, transparante, twee-componenten, polyurethaan primer. Door zijn sneldrogende eigenschap, is het mogelijk om 4 lagen op 1 dag aan te brengen. Clear Wood Sealer Fast Dry is geschikt voor gebruik op oppervlakken boven de waterlijn, voor zowel interieur als exterieur, waar het een bijzonder slag-, krasvast en weersbestendig primeroppervlak geeft, klaar om te overschilderen.
  Bekijk product
 • Epoxy GP Coating Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Epoxy GP Coating A component Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Epoxy GP Coating B component Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • Interfill 830 Plamuur Component A Interfill 830 Fast Cure is de beste keuze voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale twee-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in een arbeidsgang, in een laagdikte aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Interfill 830 heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast. Verder is het goed schuurbaar en waterbestendig.
  Bekijk product
 • Interfill 830 Plamuur Component B Standaard Interfill 830 Fast Cure is de beste keuze voor het profileren van staal, aluminium en composiet rompen, zowel boven als onder de waterlijn. De speciale twee-componenten lichtgrijze epoxy samenstelling kan in een arbeidsgang, in een laagdikte aangebracht worden zonder risico op uitzakken of krimpen. Interfill 830 heeft een lichtgewicht samenstelling, is zeer sterk en slagvast. Verder is het goed schuurbaar en waterbestendig.
  Bekijk product
 • Interior finish 750 Interior Finish 750 geeft een hoge glansgraad en hoge dekkracht. Speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. Deze sterke en duurzame lak biedt een uitstekende chemische bestendigheid en is eenvoudig te reinigen. Dit product heeft, indien gebruikt in combinatie met Interior Primer 860, een Surface Spread of Flame certifikaat. De verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid versnellen het applicatieproces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden.
  Bekijk product
 • Interior Primer Interior Primer 860 is een high build, multipurpose epoxy primer met een lager oplosmiddelgehalte. Speciaal ontwikkeld voor gebruik aan de binnenzijde van alle soorten constructies. De verminderde oppervlakte voorbehandelingseisen en de snelle beloopbaarheid, evenals de lage geurbelasting versnellen het applicatieproces en verlagen de invloed op andere werkzaamheden. Interior Primer 860 biedt een uitstekende corosiewerende bescherming en heeft een Surface Spread of Flame Certificaat.
  Bekijk product
 • Interlac 665 International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Interlac 789 International Paint is de marktleider voor het leveren van coatings voor de scheepvaart, pleziervaart, luchtvaart en staalbescherming.
  Bekijk product
 • Interline 925 Een twee-componenten heavy duty epoxy tank coating.
  Bekijk product
 • International Epoxy Antifouling Tiecoat Een tweecomponenten teervrije epoxy hechtprimer. Te gebruiken als hechtprimer tussen de anticorrosieve primer en de antifouling. Zorgt voor een maximale hechting van het systeem en een optimale performance. Geschikt voor nieuwbouw, onderhoud en reparatie en is tot 5 dagen overschilderbaar.
  Bekijk product
 • International Epoxy Finishing Filler Component A Epoxy Finishing Filler is een twee-componenten, krimpvrije, afwerkplamuur op basis van epoxyharsen. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar. Kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden.
  Bekijk product
 • International Epoxy Finishing Filler Component B Epoxy Finishing Filler is een twee-componenten, krimpvrije, afwerkplamuur op basis van epoxyharsen. Het is zowel gemakkelijk aan te brengen als schuurbaar. Kan boven en onder de waterlijn gebruikt worden.
  Bekijk product
 • International Epoxy Gp Coating White Epoxy GP Coating is een primer voor voorbehandeld staal, aluminium en maatvast hechthout. Is onbeperkt overschilderbaar met tweecomponenten producten.
  Bekijk product
 • International Thinner GTA 007 Dit product is een mix van organische oplosmiddelen. Het is speciaal ontworpen als verdunning en/of apparatuurreiniger van Midcoat Flat, Midcoat Flat HS, UC Gloss en UC Gloss HS.
  Bekijk product
 • International Thinner GTA 220 Voor het reinigen van apparatuur en het verdunnen van een grote reeks epoxy producten.
  Bekijk product
 • International Thinner GTA 220 Voor het reinigen van apparatuur en het verdunnen van een grote reeks epoxy producten.
  Bekijk product
 • INTERNATIONAL THINNER GTA 713 Voor het reinigen van apparatuur en het verdunnen van een grote reeks epoxy producten.
  Bekijk product
 • Interprime 450 Epoxy coating met uitstekende anticorrosieve eigenschappen en langdurige anticorrosieve bescherming. Kan direct aangebracht worden op een geschikte primer voor staal en aluminium, mits deze voldoende is voorbehandeld. Geschikt voor gebruik met gecontroleerde kathodische bescherming.
  Bekijk product
 • Interprime 820 Component A High performance twee-componenten epoxy primer bevat inerte pigmenten en ex-tenders. Interprime 820 is geschikt voor gebruik op staal en aluminium boven en onder de waterlijn. Zorgt voor excellente corrosiebescherming en is goed schuurbaar.
  Bekijk product
  • Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden