Voor 10.00 uur besteld, vandaag op locatie

Meesterhand

Meesterhand is het non-paint merk voor schildersbenodigdheden, exclusief verkrijgbaar bij het Sikkens Center. Voor professionele vakmensen die dagelijks de beste tools nodig hebben voor elk project tegen een goede prijs. Het Meesterhand assortiment omvat een ruime selectie non-paint artikelen: kwasten, rollers, beugels, kitten, afdekmaterialen, tapes, folies, wandbekleding, verfemmers en -bakken, verzetblikken, etc.

Voor de vakschilder die meer wil

Met Meesterhand kun je dagelijks elk project aan, voor binnen en buiten. Vakmensen van Meesterhand werken samen met vakschilders voortdurend aan het verbeteren en uitbreiden van ons non-paint assortiment. Meer weten over het merk Meesterhand, bezoek dan ook eens de website.

Het Meesterhand assortiment

Wandbekleding 

Verfkwasten

Verfrollers

Afkitten

Afplakken en afdekken

Schildersbenodigheden

Meesterhand kwasten, rollers en meer

 

Wat is Meesterhand

Meesterhand is het non-paint merk voor schildersbenodigdheden, exclusief verkrijgbaar bij het Sikkens Center. Voor professionele vakmensen die dagelijks de beste tools nodig hebben voor elk project tegen een goede prijs.

Meesterhand; Voor de vakschilder die meer wil

Met Meesterhand kun je elk project aan. Binnen en buiten, groot en klein. De vakmannen van Meesterhand werken voortdurend samen met vakschilders om te verbeteren en het Meesterhand assortiment uit te breiden. Wil je meer weten over Meesterhand? Ga dan naar een Sikkens Center bij jou in de buurt. De medewerkers daar kunnen je alles vertellen over Meesterhand kwasten en andere verfbenodigdheden.

Vakmanschap vraagt om Meesterhand

Als vakman wil je natuurlijk alleen maar werken met de fijnste en beste producten. Goede verf breng je aan met de beste kwasten en rollers. Daarom kies je voor Meesterhand. Bij Meesterhand vind je alles wat je nodig hebt als professionele schilder.

Meesterhand producten

Het Meesterhand assortiment bestaat uit een ruime selectie non-paint artikelen: kwasten, rollers, beugels, kitten, afdekmaterialen, tapes, folies, wandbekleding, verfemmers en -bakken, verzetblikken, etc. Alles wat je naast verf nodig hebt voor je project vind je in het Meesterhand assortiment.


Meesterhand Wandbekleding

Meesterhand Verfkwasten

Meesterhand Verfrollers

Afkitten met Meesterhand

Afplakken en afdekken met Meesterhand

Meesterhand SchildersbenodigdhedenVakmanschap vraagt om de beste tools voor iedere klus. Daarom werkt Meesterhand samen met vakschilders continu aan een compleet en overzichtelijk assortiment met slimme, vernieuwende producten en helder advies. Koop nu exclusief Meesterhand bij het Sikkens Center. 


Ga snel naar: verfkwasten, rollers en beugels, kitten, afplakken en afdekken.