Voor 10.00 uur besteld, vandaag op locatie

Hercuseal Non Staining Bond 320

Hercuseal Non Staining Bond 320

Een elastische kit op basis van MS-polymeer. Het voorkomt verkleuring van de ondergrond bij het verlijmen van poreuze materialen zoals natuursteen en marmer. Het heeft uitstekende hechtingseigenschappen en is bestand tegen weersinvloeden en extreme temperaturen.

Niet op voorraad

Productinformatie

Hercuseal Non Staining Bond 320 is een hoogwaardige, elastische lijmkit op basis van MS-polymeer. Het is speciaal ontworpen om verkleuring van de ondergrond te voorkomen bij het verlijmen van natuursteen, marmer, graniet en andere poreuze materialen.

Deze lijmkit is zeer geschikt voor toepassingen waarbij kleurbehoud en voorkoming van verkleuring van de ondergrond belangrijk zijn, zoals bij het verlijmen van gevelplaten, traptreden en vensterbanken. Het is ook geschikt voor gebruik op metaal, hout, kunststof en beton.

Hercuseal Non Staining Bond 320 heeft uitstekende hechtingseigenschappen en is bestand tegen UV-straling, weersinvloeden, water en extreme temperaturen. Het is een flexibele kit die meebeweegt met de ondergrond, waardoor scheuren en loslaten van de kit voorkomen wordt.

Deze lijmkit is gemakkelijk aan te brengen en heeft een korte uithardingstijd. Na uitharding vormt het een sterke en duurzame verbinding tussen de materialen. Het is overschilderbaar en kan worden afgewerkt met diverse soorten verf.

Specificaties

Ondergrond Steenachtig, Hout, Metaal, Kunststof
Inhoud 290 ML

Sikkens Center biedt

  • Afhaal- en bezorgservices door heel Nederland, incl. 24h afhaalkluis
  • Bestelgemak via telefoon, e-mail, website en in de winkel
  • Vakmensen voor persoonlijk applicatie- en verftechnischadvies
  • We helpen je graag vooruit met onze kennis en handige tools
  • Sikkens Center Container Service voor langdurige projecten