Klimmateriaal

23 product(en) gevonden
Sorteren op:
 • Wienese Master Dubbel Trap De dubbele trap is voorzien van een hooggeplaatste drukvaste spreidstandbeveiliging, welke tevens functioneert als comfortabel stavlak. Door deze constructie is het mogelijk om obstakels te overbruggen.
  Bekijk product
 • Wienese Bordestrap De bordestrap is voorzien van een zelfontgrendelend bordes, dat zorgt voor optimaal gebruiksgemak en stabiliteit. De doorlopende beugel heeft een handig opbergbakje.
  Bekijk product
 • Wienese Plus Bordestrap De Master Plus is in tegenstelling tot de reguliere bordestrap voorzien van een inklapbaar plateau. Hierdoor kan men optimaal gebruik maken van de totale trap. De Master Plus is uitermate geschikt voor de schilder, electriciën of allrounder, en volledig inklapbaar voor transport.
  Bekijk product
 • Wienese Multiladder De Multiladder is een uiterst veelzijdige ladder, die door zijn unieke constructie voor vele werkzaamheden toepasbaar is. Dé ladder voor ongelijke hoogtes en trappenhuizen. De scharnieren zijn vervaardigd uit een combinatie van rvs en aluminium voor een optimale stabiliteit en een zeer lange levensduur. Het scharnierpunt valt automatisch terug in zijn vergrendeling. Optioneel is een verlengpoot verkrijgbaar (art.nr. 235470).
  Bekijk product
 • Wienese Dakconsole Verstelbaar De dakconsole is verstelbaar en vervaardigd uit verzinkt staal. Ze zijn voor diverse doeleinden te gebruiken onder andere voor opslag op hellende daken. Verstelbare leuning met staanders zijn optioneel te verkrijgen.
  Bekijk product
 • Wienese Laddermat Maak gebruik van de laddermat voor nog veiliger werken op de ladder. Voorkomt het wegglijden of wegzakken van de ladder en beschadigingen aan de ondergrond.
  Bekijk product
 • Wienese Supreme Reformladder Door zijn vele gebruiksmogelijkheden is deze ladder zeer geschikt voor uiteenlopende doeleinden; deze ladder kan zowel vrijstaand als opgestoken gebruikt worden. Om wegglijden in de A-stand te voorkomen zijn alle Supreme reformladders standaard voorzien van een drukvaste spreidbeveiliging. Tevens hebben zij een uitschuifbegrenzing en de verplichte borging op de opzethaak.
  Bekijk product
 • Wienese Supreme Brede Opsteek Deze ladder komt qua uitvoering en kwaliteit overeen met de reformladder maar kan niet in de A-stand worden gezet.
  Bekijk product
 • Wienese Dubbele Trap De dubbele trap is voorzien van een hooggeplaatste drukvaste spreidstandbeveiliging, welke tevens functioneert als comfortabel stavlak. Door deze constructie is het mogelijk om obstakels te overbruggen.
  Bekijk product
 • Wienese Verfblikhouder De verfblikhouder is te gebruiken op vrijwel iedere professionele ladder in zowel hout als aluminium. De klem kan worden gebruikt op een verzetblik en een literblik. De verfblikhouder heeft een ergonomische handgreep waarmee het verfblik gemakkelijk is op te tillen. In een handomdraai is de verfblikhouder links en rechts op de ladderboom / sport te plaatsen.
  Bekijk product
 • Wienese Ladder Transportklem De Safeclamp biedt een sterk, snel en professioneel systeem voor het vastklemmen van de ladders. De ladderklem, bestaande uit compositiemateriaal in combinatie met de roestvrijstalen haak, garandeert grote stabiliteit en uitstekende roestbestendigheid. Met de innovatie One Touch klemmethode kan de ladder in een beweging en vijf maal sneller dan het traditionele schroevensysteem worden bevestigd. Beveiligd voor diefstal door toepassing van een cylinderslot en nooit meer zoek geraakte hangsloten.
  Bekijk product
  • Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden
   Aan het laden